Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I tankars ljuva täcke

 

 

 

njutbart

kärleken belyser dig

läppar smakar

som kronblad sammetslena

doftrika i beröring

behagligt belysta av sol

ljuvligt och tunnt

är du sommarens frukt

för tanke och sinne

en njutning

var stund

vid din sida

en resa är

 

att

 

till ingenstans

där vi möter allt

smaka på ymnigheten

glömma oss i varandra

för att sjunka in

i tankars ljuva täcke

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 325 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-03 21:12



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
delar det gärna med dig...
2007-08-05

  Bjarne Nordbö
Kärleksfylld, till bredden. Vackert.
2007-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt