Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom det möjliga...

 

 

 

 

låt mig i beröring smaka

se frukten försegla dina läppar

och känna sötman beröra

 

föra känslan vidare

över hinder bortom det möjliga

 

landa i dyningarna

 

sköljas av oändligheten

och bjuda dig

ytterligare ett av sommarens

 

 

körsbär

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-03 23:31



Bookmark and Share


  nettizen
Ha! Nu gjorde du de igen! Fast den här gången var det ju inte lingondricka och det vilar onekligen nåt erotiskt över att dela ett körsbär....
Hur som haver i svammel-landet.... vackert så det förslår. Fångades redan på rad ett, och brast ut i största leendet vid slutstrofen. Bravo!
2007-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt