Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyller mina tankar med dig

 

 

 

vrider huvudet

aningen mot intet

där svartvägg

växer till önskan

en mossbeklädd kulle

ett trygghetens täcke

fyller mina tankars skog

som med slutna ögon

hör kvällens brus

 

jag sjunker djupare

ett behagligt lyckorus

 

trotts saknaden

 

och sista lampan släckt

 

badar min tanke

 

i ditt ljus

 

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 449 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-08-04 01:32



Bookmark and Share


  MotherBitch
vackert...
2007-08-17

  Sanningsägaren VIP
mörkret är aldrig
så ljust
som när du
är nära...
2007-08-05

  am
skarp inlevelse och bildspel, du får fram stämning och det blir ett djup i dikten.
2007-08-04

  Horatius
Sann poesi kommer från dig min vän.
2007-08-04

  AllNamesRTaken
Vacker! Bara vacker! :)
2007-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt