Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En doft av skit

Att gömma sin toalettdoft
genom att spruta parfym
till kamouflage
är att ha hemligheter för sig själv

Det finns en punkt där det är svårt att veta
om den egna parfymen
doftar skönhet eller skit




Fri vers av Tina-sol
Läst 288 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-04 10:52



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Tänkvärt om dofterna i det inre hemlighuset, vad äkta och vad är falskt?
2007-08-05

  Effell
Det ligger nog en hel del i det där
2007-08-05

  ospray
Bra skrivet och jag antar
att vi ska läsa mellan raderna här =)


applåd!!!
2007-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol