Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För att hålla balansen

Ett barn som naket
springer över gräsmattan
så även du
Hur hon spänner ut sitt bröst
Liksom för att hålla balansen
och modet uppe
Och hon vet inte
var hon ska springa
men hon vet att hon just lärt sig
och stannar hon nu
så kanske hon stannar
föralltid
När hon ramlar sträcker hon upp
armarna
för att lyftas på nytt
Det gör inte du
Det gör inte du




Fri vers av Tina-sol
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-04 10:53



Bookmark and Share


  Tina Q
mitt i prick!
Och - varför gör vi inte det??
Snygg tankeväckare!
2007-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol