Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

you\'re a Barbiegirl


bergssäker på att du lekte med barbie som liten
för nu har du blivit en.

men,..

grattis stumpan!
det var ju det du ville!
nu har du din Ken och dina smala, snygga vänner.


du har blont, lockigt hår, snygg kropp, folk som köper kläder åt dig,
stort fint hus,

du är snygg i allt med din perfekta kropp
du har folk som håller dig uppe
för du kan ju inte stå på egna ben
(dina fötter är ju gjorda för att få plats i snygga skor)


du ler och är sminkad 24/7
för ingen Ken gillar väl en sur, neutral Barbie?

du får aldrig nog,
det tar aldrig stopp

du ska alltid vara lite, lite snyggare än alla oss dödliga


men en papperskorg eller en låda på vinden
det är väl en Barbies största fruktan
att få hamna på ett sånt hemsk ställe
ensam..
då ligger du ner,
för ingen håller dig uppe på dina långa, snygga ben
då betyder du inte lika mycket mer
man har tröttnat på dig då!




allt detta är plast och fejk,
allt precis som du.







Övriga genrer av alonee
Läst 534 gånger
Publicerad 2007-08-05 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alonee