Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem kan du vara och vad kan du göra ?

Jag kan garantera dig
ett
gapskratt
om du är lite trött
och uppskattar torr humor


Du kommer att vrida
dig i
minst
90 grader

Jag kan
slicka dina
inköpta
frimärken
om du bara ber
mig snällt

Min tunga
är
redo

Jag kan
hoppa på ett ben
i ca 30 sekunder

Sen
vore det snällt
om du öppnade
en öl
hällde upp den
och placerade den
i min hand

Jag kan
göra bort mig
rejält

och sedan skratta
åt eländet

Jag kan vara
mig själv

ibland




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 207 gånger
Publicerad 2007-08-05 16:57



Bookmark and Share


    Nattviol
*fniss* en människa i min smak!
bra där!

JAG KAN:
få mina barn o gubbe att skratta
när jag med hjälp av tyngdlagen
placerar ägodelar under tuttarna
vara mig själv till nästan hundra
procent - still working on it!
jag kan dansa naken hemma
så mitt magdaller fortplantar sig
till fönsterrutorna - alltid är det
någon som ler...
jag kan se något positivt i nästan
allt som händer!
jag kan ärligt säga om jag inte
förstår något - och be om förklaring
och jag kan uppskatta er som
skriver roliga texter!!!
=o)
2007-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan