Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vilken sida tillhör du?


Hat och kärlek

Kärlek är störst på denna jord och vänskapen mellan vänner är en sorts av kärlek också.

Men hatet

Avskyn

Självmorden

Så är det hatet som håller på att bli störst

Kärlek kan övervinna hatet

Men ser du på någon och i dens ögon så är det antagligen hat eller kärlek.

Det vet man inte

Men det jag lever i

Det är nånting i mittemellan men hatet är nog det jag lever för mest

Ändå om jag strävar efter att nå kärleken

Det som inte hat har det har kärlek och utan hat eller kärlek så skulle vi inte komplettera varandra, men tillsits så måste man välja en sida.




Fri vers av Christopher Engman
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-05 20:41



Bookmark and Share


  stefan.g
Behöver det vara antingen eller? Finns det inget där i mellan....?
2007-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Christopher Engman
Christopher Engman