Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uti det hjälplösa

En kärleksfull blick, några ömma ord och många sorgsna tårar.
Långa somrar, regniga höstar, kalla vintrar och kyliga vårar.
Svåra beslut, tuffa tag och djupa sår.
Det är så minuterarna ser ut, timmarna flyter på och dagarna går.
Skrikande hjälplöshet, obehagliga drömmar och självmordstankar slår sig till ro.
Pistolskott, rep, tåg, vatten eller bro…
Du ser inte, du hör inget, du bryr dig ej.
Kan det bero på att allt jag har kvar är ett foto av dig.




Fri vers av En främling
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-06 00:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

En främling
En främling