Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ska inte tro allt du ser

Du tror inte att jag förstår,
men jag tror inte att du förstår heller.
Jag försöker så hårt att inte visa.
Jag försöker så hårt att inte gråta.
Du tror inte att jag ser,
men jag tror inte att du ser heller.
Jag vill vara stark.
Jag vill inte bry mig.
Men sanningen är den att jag mår så dåligt ibland.
Sanningen är den att jag visst bryr mig.
Jag undviker spegeln.
Jag undviker tanken.
Jag undviker för att försöka verka stark.
När sanningen är den att jag egentligen är så svag...




Fri vers av En främling
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-08 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

En främling
En främling