Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vill så gärna ha

Du vill ha den där tatueringen, den där C-kupan, den där lena hyn och den där platta magen.
Du vill ha den där sångrösten, den där utstrålningen, den där killen och känna de där hjärtslagen.

Plastikkirurgi lockar, trots att du vill köpa lägenhet, ta körkort och resa.
Plånboken rymmer inte det liv du vill ha,
och sprickorna i vad du anser vara din gråa vardag blir allt mer glesa.

Du vill så gärna ha.
Men du har glömt att man måste ge lite också för att kunna ta.

Världen utanför ser så mycket vackrare ut innanför fönstret.
Trodde du ja,
du har bara missat att du inte borde följa mönstret.




Fri vers av En främling
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-13 14:33



Bookmark and Share


  ***Wicke***
Vad ska man med tvättbräda till när ma har tvättmaskin:-) Allt är bara modefabrikernas skapande. allt för att få sälja och tjäna pengar. Lev istället livet, se på dem som är patetiska nog att inte kunna stå emot. upplev styrkan att kunna det.
2008-09-13
  > Nästa text
< Föregående

En främling
En främling