Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför hon dröjer sig kvar

När hon speglar sig
i fönstret
för att se
vad han sett
ser hon sig
inte lika pregnant
som då
Men kanske mer
uttrycksfull,
kärnfull,
utpräglad
och innehållsrik
Inte lika
uppfyllt
pregnant
Och hon är tveksam
om det är barnets form
eller kvinnans
som hon ser
där i fönsterskuggan
Om det bara är skuggan
han vet
Eller det andra




Fri vers av Tina-sol
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-06 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol