Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ilskan känner vi alla igen, men vi reagerar på olika sätt. En del blir våldsamma och högljuda, medan en del föredrar att vara tysta. Men någonting som vi alla har gemensamt är de leenden vi ger.Och det förklara denna text.


LER DU, SÅ LER JAG!!!

Ilskan kokar inom mig,
Jag ser röda och hatiska väggar,
Jag sparkar hårt på resväskan,

Sedan skriker jag,
Högt av irritation,
Krossad av all stress,

Plågad av alla tårar,
Jag behöver någon,
Någon som förstår,
Någon som verkligen ser mig,

Besviken på människor,
Människor som plågar,
Rakt in i mitt hjärta,
Och där övertar känslor,

Lugn blir jag plötslig,
Tårarna försvinner,
Når jag fram till mitt önskemål?

Åh nej, inte vad jag söker
Jag fortsätter leker...
Ja som de flesta av oss brukar,

Sprider falska leenden,
Leenden som behöver hjälp,
Men låst in sanningen.




Fri vers av SonYa
Läst 601 gånger
Publicerad 2005-04-04 14:33



Bookmark and Share


    indira
Mycket bra skrivet!! Känner igen mej sj då o då.. bara fortsättt...
2005-04-14
  > Nästa text
< Föregående

SonYa
SonYa