Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saker som regnet inte sköljer bort

Du står där


Jag står här


Han står där


Dina tårar kommer inte att sudda bort han från dina ögon.







Titta på mig, för en gångs skull.




Övriga genrer av Max Vonnh
Läst 422 gånger
Publicerad 2007-08-07 03:32



Bookmark and Share


    tändsochslocknar
åh!
2007-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Max Vonnh