Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den här dikten är till dig.

Den här dikten är till dig, som sitter i hörnet och inte ens låtsas lyssna.

Den här dikten är till dig, som kollar på klockan och undrar när det är din tur att få prata.

Den här dikten är till dig, som låtsas vara intresserad och \"antecknar\" men i själva verket bara sitter och ritar.

Den här dikten är till dig, som småler, men gapflabbar åt mig inombords.







Den här dikten är till alla er, som inte känner sig träffade.




Fri vers av Max Vonnh
Läst 503 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-20 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max Vonnh