Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att lita på sin omgivning.

Stortorget, Kl:15:17.

Dom tittar på mig, dom vill slå ner mig, dom vill först sparka isönder mig brutalt och sedan skära upp mig och döda mig, sen vill dom äta upp mig som rovdjur, dom hatar mig, dom vet vad jag tänker, dom vill slita mig i stycken, dom vill spela fotboll med mitt huvud, dom vill spetsa mig med ica´s flagga, dom är överallt överallt överallt alltid alltid alltid överalltid.

Om jag vänder ryggen till så gör dom det, gå inte ut, gå aldrig ut, svara inte i telefonen för i helvete!!

Jag är precis som alla andra. Bara lite extra försiktig.




Övriga genrer av Max Vonnh
Läst 329 gånger
Publicerad 2008-02-20 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max Vonnh