Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tavlor och riktiga speglar

Du säger att du hatar speglar, för att dom är som fula tavlor.


Du borde börja spegla dig i mina ögon istället,








i dom är du ju alltid vacker.




Fri vers av Max Vonnh
Läst 352 gånger
Publicerad 2007-10-07 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max Vonnh