Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag antar att jag lever i morgon, men jag vet säkert att vi lever idag.



Jag älskar dig



Orden kom lika snabbt som en ett blixnedslag ur min mun.
Lika oväntat som regn en sommardag.

Tystanden slöt sig runt oss,
bäddade in oss i dess kalla lakan.



Men så kom orden ur din mun

Jag älskar dig också



Jag älskar dig också. Jag älskar dig också. Jag älskar dig också.

Orden dansade i mitt huvud.
Hjärtat dunkade så snabbt att jag trodde att det skulle skjutas ut som en kanon ur min bröstkorg.

Jag sa det jag alltid velat säga,
och jag fick höra det jag alltid velat höra.

Jag hade aldrig känt mig så levande,
aldrig känt mig så stark.





Jag antar att jag lever i morgon,
men jag vet säkert att vi
lever idag.




Fri vers av lakrisfantomen
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-07 10:10



Bookmark and Share


    sötsnö
hur vacker som helst!!
2007-08-10

    henley
mycket fin dikt !
- jag älskar dej , är det bästa man kan får höra ! :)
skitbra ,
2007-08-08

    Din Mormor
\"bäddade in oss i dess kalla lakan\"

-läste först \"bläddrade in oss alla i hakan\"


Dags för kaffe!
2007-08-07

  Tellus Fortuna
Lite av Lalehs Maybe we could live tomorrow...
Posotiv och fokuserad
2007-08-07
  > Nästa text
< Föregående

lakrisfantomen