Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill inte se vem jag blivit, men det går inte att ljuga för en spegel.

Jag hatar speglar



De visar alldeles för mycket.




När jag tittar in i en spegel så ser jag mig själv klart och tydligt.





Jag ser vem jag har blivit,




och skrattar åt




att jag aldrig blev





den jag ville vara.





Varje dag talar den hemska spegeln om för mig




att jag inte lyckades.







Jag försöker blunda,






men det går inte att blunda för en spegel.







En spegel är alltid en spegel,





och den speglar alltid








verkligheten.




Fri vers av lakrisfantomen
Läst 287 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-10 11:14



Bookmark and Share


  Sandra_Flickan
vad bra du skriver! Om man försöker nog hårt kan man lyckas med allt.<33 Kram
2010-09-21
  > Nästa text
< Föregående

lakrisfantomen