Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Urlevd

Hans tankar är
urled
men han känner ingen leda
bara ett litet sting
av att vara urlevd
inte urlakad,
Kanske att vägen är
utstakad
och någonting passerat




Fri vers av Tina-sol
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-07 17:13



Bookmark and Share


  Effell
Hmmm, HADE kunnat handla om mig, litegrann.
2007-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol