Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En plats i mitt inre

Jag kommer på mig själv med att leta efter dig
Därute på den kalla perrongen
Överallt kan du dyka upp , närsomhelst…
Tiden går …jag kliver på tåget , fortfarande på jakt
Kan det vara du som sitter därborta med ryggen emot mig ?
Det ser ju ut som ditt hår…..
Samma hår som rörde vid min rygg när du kysste mig i nacken
Jag rös
Jag fick stryka det från ditt ansikte så att jag kunde se dina ögon
Se mina känslor besvaras
Elektricitet , telepati
Magi

Jag blundar..
Låter mig svepas bort till en plats i mitt inre
Där existerar bara du och jag , våra själar möts
Ett rum befriat från omvärldens krav , tidlöst
Inget att förlora
Vi har varann , allt vi behöver
Trygghet , harmoni , tillit , värme
Pur kärlek
Befriade från besatthet tar vi del av varandra
Förenas

Den metalliska rösten får mig att vakna till
Jag är framme , resan är slut
Denna symboliks hånflin växer när jag kliver av , ut till den annalkande kylan
Där på perrongen är jag inte längre utvald
Jag slukas i mängden
En bland många trötta själar i den grå massan , på väg hem
Sammanbitet döljer vi våra känslor för varandra
Rädda för att röja oss själva

Denna insikt får mig att stanna upp
Jag står hellre med min sorg än faller på mitt högmod
Jag blundar , låter mig svepas bort till en plats i mitt inre

Jag älskar dig




Fri vers av Anders G
Läst 341 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-08 15:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders G
Anders G