Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt livs kärlek...Hammarby..skit i tabellen, skit i pressen...att älska är väl att stå kvar, trots nackdelar..eller rättare sagt; tack vare ;)


Grönvit Kärlek

Mitt livs kärlek
Vi fann varann i barndomen
Tillsammans har vi rusat över ängarna

Du visade mig vad lycka är
Du lärde mig att kämpa i motgång
hellre än yvas i medgång
Du gav mig kamratskap
Jag kände frihet
i din betongbarm
och de 1000 rösterna
blev fler

Vi visade världen
att äkta kärlek aldrig kan köpas
Hjältarna har kommit och gått
visat sin konst i en ram av röster
Nr 12

Vi har höjts till skyarna
för att sälja upplagor
myten har byggts
har dragits i smutsen
av samma anledning
Vi har behandlats med armbågar
av etablisemang
Men inget har rört oss

Vi har stått enade
Sida vid sida
Ljus å kärlek
Blod, svett å tårar
Gräs å betong
På planen
på läktarn
på gatan




Fri vers av Anders G
Läst 406 gånger
Publicerad 2007-08-08 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders G
Anders G