Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att med öppna sinnen kunna vandra i och på...


Ett nytt ansikte...

 

 

 

 

du har många ansikten
ett nytt för var sekund
jag ser dig

du möter min blick
ibland leende varm
men också stilla kall

som hösten

kan din närvaro
kyla mig sommartid
men dina avsikter
är alltid goda

jag tillåts njuta av dig
med dig finna frid
medveten om
att frukten
kan släcka mig

och i det
söka kunskapen

som kan ge ett
men inte evigt

liv

så i dig
omgiven böjd

att respektera och tacka
när du ännu en gång
visar ett nytt ansikte
fullt av liv

skall jag fortsätta
plantera mina tankar
och känna dem gro

när jag vandrar vidare

i dig

 

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-08 23:54



Bookmark and Share


    eva m h
På upptäcktsfärd....
2007-08-09

  Sanningsägaren VIP
Underbar
kan inte skriva annat
under
bar
som du
finstämd
fin
stämd
som du
Tack för att du delar med dig
/Åsa
2007-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt