Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sargad tanke...

 

 

 

tanken skälvde

 

avsikten

självbefruktad egoeufori

med bitter smak

räckte inte

för att gjuta in

alla tårar

där de blandades

med betonggolvets glatta yta

i ett möte

med

 

mig själv

 

 

 

naken

 

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-09 00:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt