Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädslan för övergivelse

Jag måste få säga till om något är fel,
det kan du väl förstå?
Även om jag sätter kärleken på spel,
tänker jag inte låta problemet kvarstå.
Alltid blir det massa bråk enligt dig,
det blir vad man gör det till.
Dumma ord och ett väldans ståhej,
efteråt funderar du vad du egentligen vill.
Det är då jag blir som mest rädd,
och tror att du mig överger.
situationen är redan förutsedd,
jag blir förvånad om det inte sker.
Det blir alltid bra igen,
vi säger förlåt.
Men tanken av vad som kan hända sen,
får mig att brista i gråt.




Fri vers av Hannasays
Läst 327 gånger
Publicerad 2007-08-09 11:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hannasays