Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SORG!

Varför gör du som du gör?
Du krossar hjärtat och förstör!
Tårarna bara rinner ner,
fortsätter du så orkar jag inte mer.
En grej till och det tar slut,
för jag står fan inte ut.
Ska det vara så svårt?
Du vet att jag tar det hårt.
Men varför i helvete gör du det ändå?
Du sårar mig så innerligt så.
Allt blir så himla mörkt och svart,
jag kommer ju ingen vart.




Fri vers av Hannasays
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-09 20:18



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Det finns så mycket lidande i världen, precis som Du tecknar Din egen svåra situation, vad jag förstår. Med stor önskan om att tillvaron ska ljusna för Dig!
Ingvar
2007-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Hannasays