Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flockdjur

 

 

 

inte om


när någon

stänger dina dörrar
äter av din inre förmåga
lämnar sticksår på din rygg
stjäl dina tankar
vänder ord till eld

slutligen

svarar med tystnad


vad är du då

när du känner
att dina händer
är fastskruvade
intill verktyget
på bordsskivan

vart tar du då vägen

 

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-09 12:59



Bookmark and Share


  Alina Ögger
när du känner
att dina händer
är fastskruvade
intill verktyget
på bordsskivan

-underbar lek med ord och den känsla som sinnesbilden väcks upp med.

Magnifikt.

Jag skulle dock tagit bort den överflödiga sista raden.
2007-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt