Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
3/5


Önskan att vara

Integriteten hotar
självförsvaret faller
är det älskad jag vill bli
eller bara behövd
flata i allmänhet
hetro i smyg

Trött på att vara
bara vara jag


Hitta ny identitet
vara som alla andra
bara för att gå mot strömmen
röka som andra
sluta att andas
dras mot mitten
mot alla andra

Viljan att vara
bara vara normal


Leta efter ensamheten
niccokicken enda som behövs
leva på vatten
ramla ner för trappor
bryta alla ben i kroppen
tyck synd om mig

Önska att vara
bara vara behövd


Bränna i sönder lugnet
utan att hitta skriken
kasta tankarna
leta efter drömmarna
kärlek som tränger sig på
känslor som styr

Hoppas att vara
bara vara liten


Verklighet utan någon utgång
instängd i mig själv
dekadenta ord
utan någon innebörd
melakoliska drömmar
med en längtan tillbaka

Tron om att vara
bara vara galen


Göra det möjliga omöjligt
sukta efter hoppet
hoppa från högsta bron
landa i vattnet
överleva
nio liv som en katt
vägra vara jag

Hata att vara
bara vara jag



------



Göra det omöjliga möjligt
allt ska förändras
kärlek som är lycklig
allting som blir en dröm
drömmen blir verklighet
trotsa depressionerna
leta efter längtan

Längta att vara
bara vara tillsammans


Tillsammans är vi odödliga
oövervinliga
vi älskar tillsammans
vi älskar utan slut
aldrig mera ensam
vara två
uppleva som en
upptäcka med varandra

Älska att vara
bara vara två




Fri vers av Elinor Schüler
Läst 297 gånger
Publicerad 2007-08-09 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elinor Schüler
Elinor Schüler