Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ignorans på Distans

Du undrade vart jag var igår
ska jag vara ärlig, så kommer jag inte ihåg.
Då undrade du, men inte nu..

Jag är en dag försen.


Du undrade vad jag sa den da\'n,
då du väntade på mitt svar.
Då undrade du, men inte nu..

Jag är en dag försen.


Snälla, säg ingenting,
jag vill inte höra vem
jag skulle ha varit..




Fri vers av Johan Hargne
Läst 312 gånger
Publicerad 2007-08-10 02:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Hargne
Johan Hargne