Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När hon ljudlöst ber om ursäkt

Där tiden skiftar
just i mellanrummet
mellan årstiderna
Där vi inte vet om vi
börjar eller slutar
Just där vill jag säga förlåt
Det nya och det gamla
Det vi känner och det vi inte vet
Jag är kvar där än
Jag flyger framåt
Jag vill säga förlåt




Fri vers av Tina-sol
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-10 11:08



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Din dikt berör mig och jag tänker särskilt på orden \"Där vi inte vet om vi börjar eller slutar Just där vill jag säga förlåt\" \"Det vi känner och det vi inte vet.\" Tänkvärd poesi och ja varför inte säga det magiska ordet förlåt? F ö r l å t... Att ge och ta emot förlåtelse kan vara såväl svårt som vackert.
2007-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol