Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vila i frid


flyg iväg

tomheten, den kom krypande
i blodet, genom hela kroppen

ensam

vi skiljdes åt
du i mitt knä och jag under din kropp




Fri vers av aleks
Läst 299 gånger
Publicerad 2007-08-10 13:50



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
En stark läsupplevelse.

\"vi skiljdes åt
du i mitt knä och jag under din kropp\"
är en mäktig avslutning
på den här rörande dikten.
2007-08-21

  Smultris
Nu vill jag bara gråta... saknar honom så mycket...

Vad duktig du är Alex, jag hade ingen aning om att du skrev.
2007-08-11
  > Nästa text
< Föregående

aleks
aleks