Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt löfte till dig


det lyder som så:

i min ensamhet så behöver jag dig
och dina sånger
som en symfoni så vill jag smaka
smaka på ordet

på lyckan

och på han som alltid sjunger
i sin ensamhet

mitt löfte till dig..

jag ska älska
tills dina sånger tar slut




Fri vers av aleks
Läst 466 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-31 02:54



Bookmark and Share


  Smultris
denna är mjuk... påminner på nåt sätt om min \"till han som alltid sjöng\"
2008-01-02
  > Nästa text
< Föregående

aleks
aleks