Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

23.52 min tid



du som fyllde mina vener och mitt brustna hjärta
i hemlighet
med dina sånger
det är vansinne sa du

haha, vilket dårskap
att du
och jag

skulle.

till lars winnerbäck
eller håkan





jag lovar dig älskling
att det det var lättare förr
men nu sitter jag här
23:52 min tid och beställer biljetten
till ditt hjärta




Fri vers av aleks
Läst 606 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-12-30 00:44



Bookmark and Share


  aleks
Han är håkan helt enkelt! :)
TACK SMULTRIS du är bäst <3
2008-01-02

  Smultris
Hoho, Alexpalex, Håkan är braaaaaaaa, han är söt och söt och söt och sjunger underbart :)

Aleks, du är också bra, skitabra. så det så.

Ta hand om bror min ;)
2008-01-02

  aleks
Tack daniel :)
absolut gör det, jag ser fram emot att få läsa den!

tack ni andra för era kommentarer
kram
2007-12-30

  Daemon
\"nu sitter jag här
23:52 min tid\"

referensen till \"min tid\" är lysande.. önskar jag hade använt den själv.
Kanske snor den i nåt framtida poem ;-)
2007-12-30

    RebeccaW
Shit, vilken speciell text, du skriver så att det verkligen känns... Och jag bara älskar raderna
\"till lars winnerbäck
eller håkan\"
De liksom fastnar på nåt sätt:)
2007-12-30

  Larz Gustafsson VIP
Fick ni kontakt via internet? Bor han i ett annat land?
2007-12-30

  aleks
haha dom som är så bra :)
tack för kommentaren
2007-12-30

    Cronopio
Jag gillar: Titeln, oh så dubbeltydig. Slutraderna.

Jag gillar inte: Referensen till Lars och Håkan. Vidrig musik.
2007-12-30
  > Nästa text
< Föregående

aleks
aleks