Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en annan dag

det var inte din tid

inte idag
inte i morgon

kanske någon annan dag. . .




Fri vers av aleks
Läst 275 gånger
Publicerad 2007-08-10 13:51



Bookmark and Share


  Smultris
Fasiken vad imponerad jag blir, varför har du inte berättat?
Du har förmågan att beröra med ord, att måla upp bilder och scenarion. Jag vill läsa mer!
2007-08-11
  > Nästa text
< Föregående

aleks
aleks