Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara något jag kladdade ner.. Vet inte riktigt vad jag tycker själv om texten.


Vårt vardagliga tråkiga liv

Jag har funderat
- Varför är livet som det är?

Varför är allt sig så likt?
Allt går bara runt

Man går upp
Man går till skolan eller till arbetet
Kommer hem eller till en kompis
Äter
och så till sist så
går man och lägger sig
Sover

Och sen börjar allt om

Dag efter dag
Alltid samma
sak

Möjligtvis träffar du någon ny ibland
Men sen återgår allt till det vanliga

Vad är det för mening?
Varför är det så?
Hur orkar vi med detta?

Vi går i skolan en tredjedel av vårat liv
Sover en tredjedel
Och den sista delen arbetar vi

Vad är det för liv?
vad är meningen med livet?




Övriga genrer av Jennifer
Läst 346 gånger
Publicerad 2007-08-11 21:25



Bookmark and Share


  Convolvulus
Sant så sant... texten berättar verkligen om en sanning många ser men inte bryr sig om.
usch!
Bra skrivet älskling!
2007-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Jennifer