Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett Mål För Livet

Jag kan inte rå för
att jag har blivit jag,
men i slutet när jag dör
står jag fast vid den jag var.

Mina mål dom blev för stora
jag har aldrig varit fel,
men i slutet när jag förorat
såg jag felen, mer och mer.


Och det var du som log
i drömmen jag aldrig förstod,

och när den svarta natten kom
så vände du ryggen om.


Jag kan inte förstå
varför det kallas fegt
att inte våga komma för sent,
jag vågar inte komma för sent.


Och det var mitt liv du tog
i drömmen jag hade om blod,

och när den svarta natten kom
så vände du ryggen om.




Fri vers av Johan Hargne
Läst 554 gånger
Publicerad 2007-08-11 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Hargne
Johan Hargne