Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... om helvetet av att lida av RLS (Restless Legs Syndrome)


Djävulen dansar inatt


Djävulen dansar inatt
med min kropp
och min själ
fast jag inte vill

Han bjuder envist upp
om och om igen
accepterar inte nej
inga böner hjälper

Jag gråter av utmattning
han bara skrattar
klockan är 04:35
det går inte att vara still

Kroppen skriker av trötthet
psyket vet ej vad det vill
det kryper och spritter
tur jag inte ska jobba

Djävulen dansar inatt
med min kropp
och min själ
jag vill bara sova sova sova...






Fri vers av AjBi
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-12 04:40



Bookmark and Share


  Tildus
Måste vara jobbigt.. har hört från min syster som oxå lidit av det. Nu har hon fått en medicin som funkar på henne. Du har säkert redan kollat upp allt det, ville bara skicka en styrke kram <--:-)-->
2007-08-23

  Rosen VIP
Tillägg, såg inte ditt inlägg av RLS
blev en feltolkning av mig,
förstår att du har jobbiga nätter då emellanåt!
2007-08-12

  Rosen VIP
och du kan inte fjättra djävulen vid en skara får då??
djävulsk sömnlöshet är svårflirtad!!
2007-08-12

    Sony
Aj stackers dig..känner igen det där..har en bror som lider av samma!
Hoppas att han dansat klart med dig snart så du får lite vila...
2007-08-12
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi