Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

iskallt älskande

adjö

ensam och sömnlös
iskall värme
du gav mig

fyra väggar
en enda


bara jag




Fri vers av aleks
Läst 402 gånger
Publicerad 2007-08-12 11:17



Bookmark and Share


  Smultris
Fan vad svårt att vara objektiv.

Jag är tyst men säger bara en sak... du är grym:)
2007-08-12

  Zamira
Den här faller mig i smaken!
2007-08-12
  > Nästa text
< Föregående

aleks
aleks