Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att förlora


Någonting skrapat


Jag tittade till
förstod allt mer
inget mera
trots lovord
tid
samt en dos
av tappat
förstånd
varför kunde
du bara inte
bett mig att

så slapp jag
dra dig
iväg




Övriga genrer av Lea
Läst 225 gånger
Publicerad 2007-08-12 12:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lea
Lea