Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
då man försöker orka, då man helt enkelt inte orkar försöka


TRASIG

Idag ville jag ge mig iväg!
Idag ville jag ge mig själv en chans

men inget blev som tänkt

när ja väl ville igen och orkade

så var det försent

dansgolvet var tomt
inga fler melodier
inget nattsken
bara kall snö

jag vill gråta
men grät inte
jag vill sjunga
men sjöng inte

ville ta någons hand

den leva livet med mig

men ingen hand var där
ingen någon var där heller

jag ville föda fram ett liv
men liv skapa oro
rädslan slet min dröm isär

det finns så mycket
det finns så lite

snälla!

låt mig vara och spring
tillbaka snabbt igen

jag vill inte mer vara ensam




Fri vers av Lea
Läst 323 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-25 02:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lea
Lea