Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
då verkligheten knackar på ens axel och man bara önskar att man kunde blunda för att få bort allt det där som är fel för en själv.


sömnlöst

det finns så många sånger
jag vill säga att det är så om dig

det finns så många osagda ord
det finns så många minnen

det finns så mycket du vet om mig
det finns så mycket jag vet om dig

det är så mycket jag vill göra
det är så mycket du vill göra

men ville skulle bara gå sönder
vi har gått sönder
ännumera gå sönder

det är svårt att låta bli
lätt att leka med döden
med kniven
med det där som drar oss
åt samma håll

men samtidigt drar oss undan
helt förbi
är ingenting

det är precis här

andetagen i detta rum
var dina andetag igår
din hand ville söka min hand
men jag ville inte

det bara stundsade till
tårarna rann
filmen rullade vidare
framför oss

en annan vinkel
en annan historia
det var det enda vi kunde
ta till oss då

så många osagda ord
så många minnen
så mycket du vet om mig
så mycket jag vet om dig
det är så mycket jag vill göra
det är så mycket du vill göra
men ville skulle bara gå sönder

just nu i livet




Övriga genrer av Lea
Läst 317 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-11 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lea
Lea