Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord


t-röd, för god för att kolsyras

tårar blandas med regn från denna vidriga atmosfär
blir till ett påtagbart lugn i kaoset
djupa andetag, tunga tåg som kämpar sig fram och viskar
\"än kan du ändra dig\", och visst har tanken slagit mig
för hårt
jag rycks med i meningslösheten som finns i allt
nu uppdagad igen
eget tar över:
mitt lidande får ersättas av andras sorg
ett steg, så följer blodiga fotspår rälsen hem




Fri vers av BaraOrd
Läst 475 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-12 20:08



Bookmark and Share


  Smultris
T-Röd... for blind dates?
2007-08-12

    Erika H
än kan du ändra dig...

fastnar direkt, vem ska bestämma det?

en stark text, komplex, nästan viskande känns det som
inget att övertydligt, smaken av ensamhet fyller upp och längtan... men jag kan inte säga efter vad

välskrivet, kompakt och jäkligt snyggt
2007-08-12
  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd