Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev detta i maj, har inte skrivit sen dess förrän nu.


Mina ord


Jag kan inte skriva längre.
kan inte forma orden
tämja dem som förr
Jag har inget att uttrycka.
Jag har förlorat mina ord
det är tomt
mina ord är jag.
Utan dem finns jag inte, mina tankar
jag vill ha dem tillbaka
mina ord är inte dina
ta dem inte ur min mun
lägg inte heller dina där
våldför dej inte på mina tankar
jag vill ha dem för mig själv.
Jag vill ha orden tillbaka




Övriga genrer av lilla svart
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-12 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla svart