Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lördagnatt


- Felicia?

- ja?

- Vad gör vi här?

- Vi ska äta.

- Men jag stödjer ju inte McDonalds! Vi kan på inga villkor äta här.

- Du får smaka mina pommes?

- hmm....

- och lite av min milkshake?

- okej då, men bara om du inte säger det till någon...





- Nu kommer jag bli tvungen att stoppa löv i min mun så att jag spyr.
- Varför?
- Mitt samvete har precis berättat för mig att jag är svag som gav efter, nu kommer jag både bli tjock och brinna i helvetet!
- För att du åt pommes?
- För att jag svek mina principer!
- Men tänk om någon har kissat på löven då?








Övriga genrer av lilla svart
Läst 209 gånger
Publicerad 2007-08-12 22:12



Bookmark and Share


    Issand.
ahahahahha den var bra
både lite allvarlig och rolig :P
2007-08-12
  > Nästa text
< Föregående

lilla svart