Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för att du är min.

som när vi är med varandra
och jag vet att du tittar på mig sådär sött
jag börjar alltid le

det tar alltid en liten stund
innan jag vågar pussa dig
fastän det är det bästa som jag vet

men det är lite mysigt
den där känslan
precis innan du kommer hålla om mig
när jag vet att du tycker om mig

som när vi stod och pratade
du tittade ut genom ditt fönster
och jag stod nedanför, på det blöta gräset
mina kinaskor blev genomblöta
och jag frös om händerna

men det är du värd,
för inget slår känslan jag får
när du tar min hand och ler
och jag vet att du är nöjd med mig.




Fri vers av Mrscloudman
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-13 14:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mrscloudman
Mrscloudman