Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spill ingen tid älskling

Kom hit
nu !
spill ingen tid på vägen

Slit sönder din behå
dra ner dina trosor
vät ditt finger
fukta dina läppar

Platsen är inte så viktig
men akten är
ack
så helig




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-13 16:46



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Härligt frimodigt och frivolt - spill ingen tid...här och nu ska fröjdas!!!!
2007-08-14

    Nattviol
ack - den heliga akten..
sist fick jag pissmyror
mellan skinkorna..
svider som faaan!

andemening god men
se till att ha en filt redo!!

*S*
2007-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan