Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

17 juni




SÖNDAGSPOESI

och det känns som knivar mot min hud
om du skulle dö
köttsår
jag vet att jag inte skulle klara mig.
konfrontation inbördeskrig köttsår
jag vet att jag inte skulle klara mig!
utan dig.
OCH JAG MINNS
kravallstaket din hand i min
(jag kunde nästan se oss hoppa,
hålla andan & händer i språnget)
och mina ord har jag snott, jag vet,
allt är förbrukat, neonet dött
och dansmusiken dansmusiken
MUSIKEN SOM FÅR EN ATT VILJA DANSA
jag vill ha den i mitt öra
som en viskning, stilla, tyst
busskur i trä, du har målarfärg
på dina fingrar
och jag greppar det inte,
ränder kors och tvärs
du är som en surrealistisk tavla
och pärlorna, pärlorna
ni är åskan under huden jag känner
feber
i händerna, ögonlocken
som att jag ständigt går i sömnen
och alla askar - förbjudna lock -
jag vill fångas.
beroendeframkallande och
tysta bubblor i mina tankar
nöjsamhet förnöjsamhet
jag behöver en pistol




Fri vers av avtryck
Läst 400 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-13 20:14



Bookmark and Share


  silvertejp
den här var asgrym. verkligen helt underbart perfa.
det gör ont att läsa den samtidigt som den på nåt sätt är befriande. ja, jag vet inte. den är asbra helt enkelt.
2007-08-13
  > Nästa text
< Föregående

avtryck
avtryck

Mina favoriter
confessions.