Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
svenskalektion och gamla dagböcker


så lyssna, lyssna sönder musiken.

stirra stirra ner
fortsätt gå
fortsätt springa
och tårarna finns nånstans bakom ögonen
om jag bara ger upp

och all nostalgi
det kommer vågor, vågor
alla hatiska ord ligger på min tunga
orkanen är runt omkring
hela tiden
jag drunknar lite mer för varje andetag
andas andas
simma uppåt
andas ut

och japanerna sköt

jag har
frihet snart
min öststat faller, igen
jag har
barbietuggummidisco i öronen
och
du är bara borta,
så borta.

så längesen, alltför längesen
som allting var normalt.
 




Fri vers av avtryck
Läst 345 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-14 22:11



Bookmark and Share


    Louise B
oj. jag vet inte vad jag ska säga. vackert. klockrent. fint. bäst. jag vet inte. du är sjukt bra.
2008-08-10

    roujan
så ont det gör att
läsa något som är så
nära som det där
är för mig
just nu
fan vad bra du är
2007-09-19

  jasminflowa
så snyggt och äkta.
2007-09-14
  > Nästa text
< Föregående

avtryck
avtryck

Mina favoriter
confessions.