Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vet inte. jag vet verkligen inte.


confessions.

this isn't who I am anymore

allt som har hänt mig.
allt som ni gjort mot mig.
allt som jag gjort mot mig själv.
det denifinierar inte vem jag är längre.
och det förvånar mig att ni fattat så lite.
(det kanske stämmer när ni säger att jag är en grym skådespelerska)

och jag vet inte om du minns det, Malin
allt jag sa efter tidningrundan, i ditt vardagsrum,
när vi var högre än molnen & stjärnorna.
men jag hoppas att du gör det.
för det var så enkelt att berätta om det då,
och jag orkar inte göra det igen,
nu när jag är nere med ansiktet mot asfalten igen.

jag skulle vilja ösa ur mig confessions
så att alla fick veta precis allt.
jag skulle vilja radera allt det som gjort mig till den jag är.
och grejjen är att det inte är erat fel,
alla ni som sabbat mig.
eller jo visst fan är det det, på ett sätt.
men jag valde att ta itu med det såhär.
och ni är egentligen lika skadade som jag är.
det vet jag.
och jag vill trösta hela världen.
tvätta bort gruset ur era skrapsår, blåsa bort smärtan och sätta färgglada plåster på era hjärtan.
men jag är inte rätt person.
för jag har ingen aning om hur man tröstar.
(som det står på min högra converse "jag HATAR för jag kan inte trösta ODUGLIG kan inte trösta". något jag skrev för längesen)

men ja.
jag vill ösa ur mig allt som springer runt i virrvar i mitt hjärta och i min hjärna,
allt som lämnat bromsspår över hela min kropp.
för jag vill bara att det ska vara över.
försvinn ut mitt system.
jag vill glömma nu.
för

 it isn't who I am anymore




Fri vers av silvertejp
Läst 381 gånger
Publicerad 2007-08-10 14:54



Bookmark and Share


  avtryck
dina nya dikter känns så mycket mer levande än de andra.
eller så är det bara poeter.se som är finare än sockerdricka. men iallafall är detta bra. grymt bra.
2007-08-13
  > Nästa text
< Föregående

silvertejp
silvertejp