Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PLACEBO.

blåa väggar
blå rullgardin
blåa lakan
blått draperi

blå väska
blått gossedjur
blå jacka
blått pennfodral

blå madrass
blå extrasäng
blått dörrhandtag


blåa ögon

ge mig nya minnen jag är fast
ingen nostalgi ingen romantik

 

inga   blåa   känslor

 

för mycket kyla för många
tomma löften
för många meningslösa ord
för lite att   älska


det är plast och det luktar
  lurendrejeri


jag faller för falska händer jag drunkar
i urdruckna ölflaskor
du
(jag)
finns kvar i mig nånstans och jag vill visa min lögn min dröm (hand i hand)

i mitt

blåa

fängelse(paradis).




Fri vers av silvertejp
Läst 414 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-02 19:59



Bookmark and Share


  avtryck
alltså, det är säkert det att jag lyssnar på edith piaf, men jag får typ bilden av att du sitter och skriver typ vid sidan av sängen i ett (blått, höhö) hotellrum och det ligger nån kille och snarkar i sängen och det precis är morgon och det är sådär vemodigt, och i nästa filmsekvens så har livet så sakteliga gått vidare typ.
2007-09-02
  > Nästa text
< Föregående

silvertejp
silvertejp